Information om produktet
TÆPPERENSER. Opløser snavs, olie og fedtpletter. Den skummende effekt sikrer, at snavset kommer op til overfladen og kan vaskes ud. Hæfter sig til overfladen og danner et beskyttende lag, der forhindrer pletter og skader fra UV-stråling. Designet til at få dårlige lugte til at forsvinde. Til rengøring af alle indendørs og udendørs tæpper. Brugsanvisning: For at fjerne snavs og pletter sprøjtes rengøringsmidlet direkte på de snavsede overflader, og lad det virke i 1-3 minutter. Gnid eller dup derefter den behandlede overflade med en ren, fugtig klud eller svamp. Der arbejdes i retning af kornet. Skyl derefter kluden eller svampen, og gentag gnidningen, indtil de snavsede pletter er fjernet. Hvis du vil arbejde på et større område, skal du sprøjte rengøringsmidlet jævnt og lade det trænge ind. Til udendørs tæpper: Skrub let med en børste, og skyl derefter. Til indendørs tæpper: Gnid forsigtigt overfladen med en klud for at fjerne snavs, og lad den derefter tørre. Ved genstridige pletter skal du muligvis gentage dette flere gange med længere kontakttid. Lad tæppet tørre grundigt, før du går på det igen. Forsigtig: Test produktet først på et ubemærket område for at se, om der opstår misfarvning. Hvis dette er tilfældet, må du ikke bruge rengøringsmidlet. Signalord: Fare. H- og P-sætninger : H318 Forårsager alvorlig øjenskade. P101 Hvis der er behov for lægelig rådgivning, skal du have produktbeholderen eller etiketten ved hånden. P102 Opbevares utilgængeligt for børn. P280 Bær ansigtsbeskyttelse. P305 + P351 + P338 VED KONTAKT MED ØJENENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern kontaktlinser, hvis det er muligt. Fortsæt med at skylle. P310 Ring straks til et giftcenter/læge.
Noter
Tekniske data
Artikel-Nr.DK451270
EAN4054132139776
Lieferantenartikel-Nr.DK78932
CLP/REACH-noter
Symboler
ætsning: Metalætsende GHS05 - ætsning: Metalætsende
Signalord
Fare!
Advarsler om farer
H318: Forårsager alvorlig øjenskade.
Sikkerhedsinstruktioner
P101: Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten.
P102: Opbevares utilgængeligt for børn.
P280: Bær beskyttelseshandsker/beskyttelsestøj/øjenbeskyttelse/ansigtsbeskyttelse.
P305 + P351 + P338: VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning.
P310: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/ læge .
Anmeldelser

Anmeldelser

 (0)

Bedøm dette produkt!

Del din oplevelse med andre kunder.

5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne


Pleje af båden

Når båden er købt ny, skinner den og ser smuk ud. Der sætter sig ofte genstridigt snavs på båden, især i vintermånederne. Med et par tips og tricks kommer din båd til at skinne igen.

Zum Ratgeber