Information om produktet
ISO 180N Premium UML ProSens-redningsvesten fra Marinepool er kendetegnet ved et særligt ergonomisk snit, der er behageligt at have på, selv når man har mange olieskind på. Den har også en blød fleecekrave og en skridtstrop, der forhindrer Premium UML ProSens-redningsvesten i at glide. Meshstof på ryggen og en dobbelt sele fordeler vægten jævnt over begge skuldre og ryggen, hvis den automatiske redningsvest udløses. Kroppen drejes hurtigt over i bevidstløs stilling. Refleksstriber på den gule opdriftshjælp, en D-ring til selen og en valgfri livline sikrer maksimal sikkerhed med denne Marinepool-redningsvest. Det automatiske udløsningssystem af høj kvalitet kan kontrolleres gennem inspektionsvinduet. ProSens-redningsvesten er velegnet til personer med en brystomkreds på 55-140 cm. Leveres med en 38 g CO2-patron med 180 N opdrift.
Noter
Tekniske data
Artikel-Nr.DK371980
EAN4055251364490
Lieferantenartikel-Nr.DK18ISPRE1401
Ejendomme
Auftrieb in Newton 150_TID
Lifebelt incl._TID
Personenkreis Erwachsene_TID
Rettungswestentyp Automatik_TID
Producent "Marinepool"

Den internationalt anerkendte mærkevareproducent Marinepool erkendte tidligt, at usædvanlige vejrforhold inden for vandsport, sejlads og yachting kræver specielt tøj og et bredt udvalg af tilbehør. Virksomheden blev grundlagt i 1991 i München-området og fremstiller sejlertøj, funktionelt tøj og maritim mode til vandsportsfans. Ud over redningsveste og svømmeveste omfatter sortimentet også oilskins og funktionelt tøj som fleecejakker og softshelljakker.

Marinepool er en officiel partner for forskellige sejlsportsbegivenheder rundt om i verden. Mærket udstyrer sejlerhold til konkurrencer og træningssessioner med innovative løsninger. Marinepools sejlertøj skaber de ideelle betingelser for fremragende resultater inden for vandsport og sejlads.


Anmeldelser

Anmeldelser

 (0)

Bedøm dette produkt!

Del din oplevelse med andre kunder.

5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne


Kunder købte også

360,00 kr.
fra 900,00 kr.
-19%
Marinepool "ISO 180N Pro" automatisk redningsvest
fra 90,00 kr.