Information om produktet
Det næste sejlereventyr: Med Boris Herrmann og team i Ocean Race

Siden hans spektakulære femteplads i Vendée Globe er interessen for den tyske singlehand-sejler Boris Herrmann ikke ophørt. Knap havde han nået målstregen, før han allerede lagde planer for den næste regatta, Ocean Race. Denne gang med et nyt skib og en ny besætning i syv etaper rundt om jorden, hvor man tester fysikkens grænser, absolut højpræstationssport, i månedsvis - det kræver minutiøse forberedelser og den højeste grad af udholdenhed.
Med denne illustrerede tekstbog er du lige der: ved dåben af den nye højteknologiske yacht Malizia Seaexplorer, ved de første tests af kapsejladsprojektilet, ved holdets sammenvoksning, ved alle højde- og lavpunkterne i det prestigefyldte kapsejlads rundt om jorden!
Tysklands bedste sejler i Ocean Race: ren adrenalin fra start til slut
Det næste sejlereventyr for Boris Herrmann efter hans succes i Vendée Globe
Spektakulære sejlerbilleder fra kapsejladsen og direkte om bord
Inside-historier om knækkede foils, knækkede master og alle andre udfordringer
En gribende Boris Herrmann-bog fuld af historier, fotos og følelser
Sejlads på højeste niveau: indtryk før, under og efter kapsejladsen
Sejlads som en grænseoverskridende oplevelse, altid på grænsen - det er sporten for Boris Herrmann. Jochen Rieker, redaktør af Yacht magazine, Europas største vandsportsmagasin, har haft lange samtaler med topsejleren og hans besætning og fulgt holdet rundt i verden. Han har sammenfattet sin indsigt i forberedelserne, konstruktionen af Malizia og udfordringerne på de enkelte etaper i denne bog. Et must-have for alle sejlsportsfans, en fantastisk gave til sejlere, der selv drømmer om det næste offshore-eventyr, og et kig bag kulisserne på den berømte sejlregatta!
Noter
Tekniske data
Artikel-Nr.DK459520
EAN9783667127464
Lieferantenartikel-Nr.DK978366712746
Anmeldelser

Anmeldelser

 (0)

Bedøm dette produkt!

Del din oplevelse med andre kunder.

5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne