Information om produktet
SEAFLO's elektroniske vandstandsalarmsystem er et intelligent alarmsystem. Alarmpanelet er en overvågningsenhed til sikkerhedsmeddelelser, der har integrerede visuelle og akustiske signaler samt en kontaktstyring og kan bruges med elektroniske vandstandskontakter, kuglekontakter til spildevand eller andre applikationer.
Når vandstanden i skroget er højere end sikkerhedslinjen, udløser den elektroniske lænsekontakt alarmen, så den tænder et rødt signallys og samtidig udsender en alarmtone på ≥85DB som en påmindelse. Når vandstanden falder tilbage til den sikre vandstand, holder alarmen op med at lyse og slukker for alarmlyden.

FUNKTIONER OG FORDELE

- Den elektriske lænseafbryder er designet til alle SEAFLO Pump-lænsepumper med op til 20 ampere ved 12 V.

- Den elektriske lænseafbryder aktiverer lænsepumpen ved et væskeniveau på 41,0 mm (1,6") og deaktiverer den ved et væskeniveau på 9,5 mm (0,37") over afbryderens underkant.

- 3 sekunders forsinkelse forhindrer falske allerter.

- Den fuldt forseglede væskedetektor kommer aldrig i kontakt med vand, korroderer ikke og påvirkes ikke af olie eller snavs.

- Miljøvenlig, da den ikke indeholder kviksølv,

- Ingen slitage, da der ikke er nogen bevægelige dele.

- 3-vejskontakt deaktiverer piezoalarmen og tænder advarsels-LED'en.

Leveringsomfanget omfatter den elektriske lænsekontakt 449790 og alarmkontrolpanelet 449860. Alle andre elementer vist i tilslutningsdiagrammerne er ikke inkluderet i leveringsomfanget.
Noter
Tekniske data
Artikel-Nr.DK449840
EAN4054132135570
Lieferantenartikel-Nr.DKSFWAS1-20-03
Anmeldelser

Anmeldelser

 (0)

Bedøm dette produkt!

Del din oplevelse med andre kunder.

5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne